Sagan om Tweet

Jag är min egen sol, måne och värld.

Så enkelt men så svårt

Publicerad 2010-09-26 17:58:13 i Allmänt,

Varför kan inte hjärnan bara fatta, varför ska det vara så svårt! Min hjärna jobbar febrlit men utanför mitt medvetande, jag vill kunna hänga med men när jag korsar start känns det som om jag lämnar hjärnan där också!
Min förebild i smyg är min kära lillasyster, hon får de flesta hästar att bli som rinnande vatten mellan hennes hand och skänkel. Jag jobbar på det men långsamt växer en fråga fram när ska det vara min tur?

Jag vet min syster kämpar det är bara det att det ser väldigt snyggt ut samtidigt!!! Jag älskar min häst, hon är fantastik på alla sätt och vis. Jag vill bara under knappt en minut, efter jag korsat start vara helt medvetande nu, just nu varje sekund. Istället för att vara efterklok och slå sig på benet och säga - nästa gång då, då ska jag fixa det!

Hanna och Caruso 1.10 i Hammarö

 

Jag nu i sommar, bilden tagen av Amanda Jonsson

Denna bild är också tagen av Amanda Jonsson

Kom ihåg

Publicerad 2010-09-24 13:28:50 i Allmänt,

Jag tror det är mer för mig än för de som läser här, två bloggar jag följer och inspreras av

http://blog.annikabackstrom.se/

http://www.underbaraclara.nu/

Skogen

Publicerad 2010-09-22 17:43:21 i Allmänt,

Skogen får mig att må bra, jag kan inte leva utan skogen men jag kan inte heller leva utan henne

Kärlek, vild galen kärlek

Publicerad 2010-09-20 18:51:32 i Allmänt,









Jag vet inte men jag fick ett sånt rus när jag var ute och skrittade i regnet på lillasyrrans häst, jag är vansinning förälskad i hösten och vintern, jag längtar till timmslånga samtal över massor med koppar te och goda kakor.
Jag älskar mitt liv, mina vänner, mina hästar och mina män i mitt liv (ni vet precis vilka ni är)
Jag lever på mitt lyckorus!

ugglor

Publicerad 2010-09-18 09:08:56 i Allmänt,

För att döva min sorg efter ha lämnat mina älskade tapeter på härlundagatan har jag gått och köpt mig en t-short med en uggla på. Det känns bättre men åh mina älskade tapeter er kommer jag sakna!!!

I mitt hjärta

Publicerad 2010-09-13 20:05:31 i Allmänt,

Finns små söta spår av lycka som jag omsorgsfullt sparat för att kunna plocka fram då ens självsliga energi tryter.
Idag är en sådan dag jag är nöjd med livet och tycker att det är helt underbart med att titta ut på hösten som sakta smyger sig in i min vardag. Just idag, just nu vill jag inte byta bort det jag har för något i världen!

Ska strax ta på mig vantar och mysjackan för att gå ut med en av männen i mitt liv, Brummel :) En dag ska du förevigas, en dag ska du sitta nära mitt hjärta, av bläck skall du ristas in på min hud för att så länge jag andas få finnas till!!

När kändisskapet går överstyr

Publicerad 2010-09-08 11:59:28 i Allmänt,

Det är sällan jag tar upp något som som händer ute i mediavärlden utan låter det mesta där bara gå förbi.
Idag rann nog bägaren över för jag blir så förbannat trött på kändisar emellan åt. I en av våra kvällstidningar kan man idag läsa om en ganska älskad artist som fick nog och såg till att några killar böev portade från VIP delen på hans egen nattklubb. Visst de gjorde viss skadegörelse och jag tycker att man ska få sota för om man förstör för andra det ser jag inget fel med. Det som gör mig ganska irriterad är deras ton ut mot oss vanliga människor att de på något vis skulle vara med värda. Okej de har med pengar och genom det har man även lättare att kunna driva igenom en dröm osv. Jag är trött på kändisar som tror att de skulle klara sig utan oss "vanliga" människor att de skulle vara lika framgångsrika och kunna leva det lyxliv som de faktiskt gör!
Utan oss som handlade deras skiva, film, bok eller vad det nu kan vara så skulle de också vara vanliga människor med mer vanliga jobb. Jag är bara så trött, så  trött på deras attityd, för fasen skärp er!

Titta i backspegeln

Publicerad 2010-09-05 19:20:47 i Allmänt,

- Jag lär så länge jag lever och att vända sig om för att kolla i backspegeln är aldrig fel men jag vägrar fastna där för länge för tiden rullar för snabbt ändå! -


I fredags var jag och tittade på Sussies balklänning, den blir riktigt fin :) Själv gav jag mig iväg på skojakt hittade två par som jag förälskade mig i, det bästa av allt var att det var 70 %.

Mycket studentvänligt!

Sen har jag tävlat idag och jo min häst är fantastisk på alla sätt och vis men ibland bara ibland önskade jag att jag kunde hjälpa till att lyfta på benen ;)

Om

Min profilbild

Martina

En etologistuderande som älskar hästar men i smyg tycker är ruskigt kul att pyssla (men bara i smyg)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela