Sagan om Tweet

Jag är min egen sol, måne och värld.

Förnedring

Publicerad 2008-07-03 22:53:24 i Allmänt,

Idag såg jag göra en av mina finaste vänner illa mitt framför mina ögon om jag kunde skulle jag hoppat utt från stolen gett han  en rak höger och sakt vad fan tror du att du håller på med?

Han är en riktigt hemsk människa... men det var hemskt att jag inget sa eller gjorde ville ingripa men blev så rädd..
Han är en av få som skrämmer mig och jag skulle aldrig vilja göra honom arg då jag var i närheten... ALDRIG!!!

Det jag vill säga är att allt för många tar emot misshandel på ett eller annat sätt... och vi flesta har ingen aning om hur vi ska anmäla det eller vända oss till......

vatten i ett glas

Godnatt världen!!

Publicerad 2008-07-02 22:34:21 i Allmänt,

Nu ska jag sova och försvinna bort mot dömmarnas värld, idag är en bra dag umgicks med min Lillsiz det var skoj vi red ihop Hon på min pärla Galina och Jag lånade Pelle han är så söt.
Det var våran första uteritt denna sommar för Galina har varit skadad ganska länge och det gick jätte fint. Gud vad hon är vacker och söt. Love her!

Nej men nu får det vara nog!!

Take Care! Love me!!!
P.s Det är fuxen .. den andra är Turban han gick bort för 3 månader sedan. :( d.s
...

Dax att börja om!!

Publicerad 2008-07-02 16:20:37 i Allmänt,

Nu är det dax att börja om från början, för nu har detta 2008 varit allt annatän bra mycket negtivt har hänt och saker och ting som boder varit så självklara blivit så förbannat fel.
Dagen efter min förbannade 20 års dag dog den varelse som funnits där och arit en underbar vän och min älskade lillasyster häst. Han fick en fraktur som gjorde att han kolapsade på djuksjukhuset i skara!!
Sen blev än vän till mig svårt sjuk och han blev aldrig bra igen, den begravningen var lika sorlig som när min mormor gick bort.. .. men nu börjar en ny tid och förhoppningsvis ska det positiva komma och vi kan fortsätta att göra gtt istället för att lappa på saker som redan gått sönder....

...

Om

Min profilbild

Martina

En etologistuderande som älskar hästar men i smyg tycker är ruskigt kul att pyssla (men bara i smyg)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela