Sagan om Tweet

Jag är min egen sol, måne och värld.

Nu är han en ängel..

Publicerad 2009-09-29 21:53:27 i Allmänt,

Imorgon är det två veckor sedan min älskade killer piglet fick somna in, det känns tomt han, ja han förgyllde min dag speciellt när jag kom hem då pep han lite och vi hade en liten pratstund med varandra. Visserligen var han sjuk och hade inte så lång tid kvar men hjärtat blir alltid lite tyngre när en sådan söting försvinner.
Tack och lov har två små glädjeämnen flyttat in hos mig och ger lägenheten liv... Pixie och Siri mina två små marsvins bebisar fast nu är det inte så jätte små längre men i mina ögon är de mina små giisar!

You came from above and sent me joy, now your back in heaven and watching me from the sky...

Kall socialkväll...

Publicerad 2009-09-22 07:52:13 i Allmänt,

*brrr* fy fasiken vad kallt det var trodde verkligen att jag skulle frysa knäna av mig men jag klarade mig som tur var men att sen komma hem till två små underbara luddtussar och få kryp ner efter varm dusch under täcket och mysa med dessa godingar!!! Det var höjden av lycka denna dag :) men nu är det faktiskt tisdag morgon och ligger i min säng och äter frukost *ler* så himla mysigt och självklart är mina små piglets här också!!
Idag ska jag klippa mig *äntligen* har liksom inte kommit mig för tidigare men nu ska lite längd försvinna och ljusa upp det med lite slingor kommer bli skit bra!!!

Imorgon är det johanträning med lilla stumpan har beställt lite fina saker till henne :) hon kommer bli så himla himla fin!!




Nu en tanke till min man borta i uppsala som sover sött i sin säng!! Love you!!

jaa så känns det ibland

tankar...

Publicerad 2009-09-11 07:21:44 i Allmänt,

Läste en jätte bra liten reklam i min tidning jag prenumererar på om själkänsla & självförtroende man skulle skicka in en text om sig själv varför man upplevde sig själv ha de och hur man påverkade andra med det, då kände jag yes det här är kanske något för mig men ju fler dagar som gick efter det insåg jag hur lätt det rubbas man blir liksom inte helt balanserad vilket antagligen betyder att den självkänsla m.m jag har inte är så fruktansvärt stor ändå
snacka om att prata ner sig själv men helt så är det inte för min del utan jag fick på något vis en självinsikt hur mycket man måste jobba med en sådan sak för att det ska vara helt äkta, för det är det jag strävar efter!!

Om

Min profilbild

Martina

En etologistuderande som älskar hästar men i smyg tycker är ruskigt kul att pyssla (men bara i smyg)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela